TechBiM voor ontwerpende partijen (Architecten en Studiebureau’s)

Standaardisatie voor de (digitale) bouwwereld staat niet stil. Er zijn heel wat mooie initiatieven lopende (rond databeheer, circulariteit, modulair bouwen, …) waar TechBiM perfect op aansluit. Door de standaardisatie die TechBiM heeft gecreëerd kan samengewerkt worden tussen ontwerpende partijen (architecten, studiebureau’s, …), uitvoerende partijen (aannemers, onderaannemers, …), opdrachtgevers, facility managers, en zelfs fabrikanten.

Er is in de afgelopen weken en maanden al fantastisch werk geleverd. Dit willen wij graag toelichten op een TechBiM Community bijeenkomst. Op deze bijeenkomst willen we ook onze toekomstplannen met jullie delen en daarvoor hebben wij jullie mening nodig om de volgende stappen samen te kunnen zetten. We willen de noden van alle actoren in het bouwproces in kaart brengen zodat wij deze kunnen afstemmen om zo tot een betere samenwerking in de (digitale) bouwwereld te komen.

Graag nodigen wij u (of één van uw collega’s) uit voor één van de TechBiM Community bijeenkomsten. De bijeenkomsten gaan door in de kantoren van Buildwise te Zaventem. We voorzien voor of na de start van de bijeenkomst een broodje.

Praktische info

  • Buildwise – Zaventem
  • Architecten en Studiebureau’s
  • 0 euro

  • 10:00 – 12:00

Deelnemen?

Schrijf dus snel in en kom dan te weten wat TechBiM en zijn community voor u als ontwerper, uitvoerder of fabrikant kan betekenen, en draag zo uw steentje bij aan een betere wereld. De plaatsen zijn beperkt! Meer weten? info@techbim.be