Vakbeurs

“De hoogmis van de installatiesector”

Dat is het concept van Install Day. Elektricien, CV-installateur of loodgieter? Vroeger waren het allemaal compleet verschillende beroepen, maar door nieuwe technologieën groeien ze steeds en meer naar elkaar toe. Organisatoren Techlink en Embuild zijn zich bewust van deze ontwikkeling en hebben daarom één vakbeurs voor alle installatietechnieken (elektro, sanitair, verwarming, ventilatie en airconditioning) op poten gezet.

Install Day is een “one stop” evenement. Op één dag, in een makkelijk toegankelijke locatie, kan de installateur alle nieuwe producten, technieken, software, digitale tools, … zien, voelen en uittesten. En dat volledig gratis!

Met meer dan 4200 bezoekende installateurs in 2022 is Install Day de ontmoetingsplaats voor de sector bij uitstek geworden. 230 installateurs, fabrikanten en leveranciers stellen tijdens Install Day hun nieuwste producten en technieken aan u voor. Dit gebeurt in een informele sfeer waarbij de spontane ontmoetingen op de beursvloer het kloppend hart van de beurs vormen. Install Day zorgt voor gratis hapjes en drankjes.

De toegang tot de beurs is volledig gratis!

Praktische info

  • Brussels Gate (ex-Brussels Kart Expo)
  • 0 euro

  • 09:00 – 19:00